top of page

Odabrani projekti

Urban Landscape-Hotel Radisson Collection

Hotel Radisson Collection " Stari Mlin" i poslovna zgrada "Novi Mlin" Beograd, 2014.

Projektovanje i izvodjenje sa nabavkom materijala iz renomiranih evropskih rasadnika. Površina 1200m2 uključujući i 300m2 zelenog krova. Projektni tim pejzažne arhitekte Marija Nikolić i Tijana Radovanović. Izvodjačke radove u saradnji sa projektnim timom izvodio Gras Garden.

Cvetne dekoracije MN studio

Scenografija i cvetni dizajn za VIP veče EUROSPORT, maj 2019.

Idejni koncept i realizacija scenografije prostora za dogadjaj u TOP of  the HUB, 25. sprat "Usće" Beograd, u čast Gospodina Mats Wilander-a . 
Organizacija dogadjaja agencija Superdot. 
Scenografija i cvetna dekoracija MN studio-Marija Nikolić.

plan.png

Privatni vrt 1500m2, Beograd, 2018.

Idejni koncept, glavni projekat sa specifikacijom materijala, nabavka specifičnih vrsta i materijala, izvodjenje. Ovaj projekat obuhvata 500m2 zelenih krovova. Uredjenje dvorišta je izvedeno po projektnom zadatku da pruži funkcionalno-prijatan porodičan ambijent, estetsko-ekonomski opravdan.
Projektno-izvodjački tim pejzažne arhitekte Tijana Radovanović i Marija Nikolić.

Cvetne dekoracije Marija Nikolic

Pop up cvećara Urbana i Divlja, Beogradski Festival Cveća, septembar 2019.

U oviru 9. Beogradskog Festivala Cveća kreirana je cvećara u trajanju od dva dana na Dorćol Platzu sa ciljem da promoviše i podrži lokalne proizvodjače cveća.

Urbanu i Divlju cvećaru je osmislio i realizovao MN studio Marija Nikolić. Cvetne dekoracije su se kreirale za posetioce festivala po njihovim željama.

Ovako osmišljeni interaktivni cvetni kutak je odličan sadržaj na vašem posebnom dogadjaju koji će realizovat MN studio.

Uredjenje dvorista MN studio

Senzorni vrt u osnovnoj školi za decu sa posebnim potrebama, Beograd, 2017.

Na površini od 700m2 kreiran je senzorni vrt koji je specifičan po različitim prirodnim podlogama, grupacijama biljaka razvrstanih po boji, teksturi i mirisnim karakteristikama. Elementi kao što su voda, organske leje voća, povrća, začina, i muzički instrumenti upotpunjavaju mirisno - zelenu oazu namenjenu deci sa posebnim potrebama u cilju čulno - motoričke stimulacije i relaksacije u OŠ "Radivoje Popović". Uredjenje dvorišta, idejni projekat, nabavka materijala, izvodjenje u organizaciji MN studio - Marija Nikolić.

Odabrani projekti: News & Updates
bottom of page